Groepen & events

Villa la Vida: jouw plek voor elk type event! Of het nu gaat om een gezellige borrel ter ere van je verjaardag, een feestelijke familielunch, een zakelijk diner of een onvergetelijke bruiloft, wij maken het mogelijk. 

Met ons sfeervolle restaurant, onze binnentuin, het zonnige terras aan het water en 5 unieke hotelkamers, kunnen we voor jouw evenement alle kanten op. Bovendien is Villa la Vida erkend als officiële trouwlocatie. 


Jij zorgt voor het gezelschap en wij regelen de rest. 

Lunch

Heb je iets te vieren en wil je met een grote groep komen lunchen? Gezellig, wij denken graag met je mee! 

Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij tijdens de lunch onze beroemde lunchplank. Jullie krijgen dan de lekkerste items van onze lunchkaart om gezellig samen te delen. 

We serveren deze lunchplank in twee varianten: 

Luxe Lunchplank 
€ 23,00 per persoon

– Gepocheerde eieren met avocadosalsa 

– Burrata met bietencompote en sumakdressing 

– Hummus met charief en tomaatjes 

– Steak “tomogui” 

– Tonijnsalade 

– Wisselende soep 

– Rundvlees-, vega, of garnalenkroket (garnalenkroket +€2,5)

– Libanees planbrood 

– Desembrood 

Standaard Lunchplank
€ 16,50 per persoon

– Hummus met charief en tomaatjes 

– Steak “tomogui”

– Tonijnsalade 

– Wisselende soep 

– Rundvlees-, vega-, of garnalenkroket (garnalenkroket +€2,5)

– Libanees planbrood 

– Desembroo

De lunchplanken kunnen ook volledig vegetarisch geserveerd worden. Mochten er allergieën of dieetwensen zijn dan houden wij daar natuurlijk rekening mee. Als je ons vooraf inlicht, zorgen wij dat er een aangepaste lunchplank geserveerd wordt. 

Dinner

Onze chef verrast jullie graag met zijn wereldse gerechten en verrassende smaakcombinaties. In verschillende rondes serveren wij acht of tien gerechten die jullie per twee personen zullen delen. Zo staat de tafel vol met heerlijke wereldse gerechten en hoeven jullie zelf nergens meer over na te denken en enkel te genieten

Acht gerechten geserveerd
in vier rondes is €45,00 per persoon

Tien gerechten geserveerd
in vijf rondes € 53,00 per persoon

Wil je liever een gangen-menu? Geen probleem! Wij hebben een selectie met de beste gerechten van de kaart gemaakt waar jullie je eigen 4-gangen diner mee kunnen samen stellen. Jullie krijgen de keuze uit 3 voorgerechten, 2 tussengerechten 3 hoofdgerechten en 2 desserts. Hierbij hebben wij rekening gehouden met een gevarieerd aanbod (vis, vlees, vega) zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. 

Een vier-gangen menu is
€ 45,00 per persoon

Arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit? Huur een SUP board, of maak een leuke tour door de stad. Sluit af met een gezellig diner of borrel bij Villa la Vida. Voor onze favoriete arrangementen werken wij samen met Supjuffie en Upsidetown Tilburg. 

Fotoshoot bij
Villa la Vida

Wist je dat Villa la Vida ook een fanatische locatie is voor fotoshoots? Op maandag is Villa la Vida gesloten en beschikbaar om te huren voor een fotoshoot. Een barterdeal behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.