Groepen & events

Vier je verjaardag, 21-diner of babyshower bij Villa la Vida. Wist je dat Villa la Vida zelfs een officiële trouwlocatie is? 

Vier het leven bij Villa la Vida, er is van alles mogelijk. Wij nodigen je van harte uit om samen met ons jouw feest onvergetelijk te maken. Of het nou een kleine borrel voor je verjaardag, of een bijzonder moment als een babyshower, een leuke teamdag of 40-jarig huwelijk is. Voor ons is het pas geslaagd als jullie een leuke dag hebben gehad en blij naar huis gaan.

Wij zorgen dat jij de tijd van je leven hebt! Jij zorgt voor het gezelschap en wij regelen de rest. 

Lunch

Wanneer jullie met een groter gezelschap komen, serveren wij een gangen-menu. Wij zetten de tafel dan vol met heerlijke verschillende gerechten om met elkaar te delen. We starten met een glaasje mimosa!

Gang 1: twee gerechten van de dinerkaart om te delen met twee personen
Gang 2: verschillende broodjes met beleg van seizoensgebonden producten en een klein soepje
Gang 3: twee dessert om te delen met twee personen

De prijs van dit menu is
€ 29,50 per persoon

Er is ook een lunchplank. Op deze plank serveren wij een soepje, kroket vlees, kaas of garnaal (meerprijs garnalenkroket 2.50 euro per persoon), steak tomoqui, gemarineerde tomaatjes, yoghurt feta dip, tonijnsalade, Libanees platbrood en desembrood. Er is ook een vegetarische lunchplank.

De prijs van de lunchplank is
€ 15,00 per persoon

Dinner

Onze chef verrast jullie graag met zijn wereldse gerechten en verrassende smaakcombinaties. In verschillende rondes serveren wij acht of tien gerechten die jullie per twee personen zullen delen. Zo staat de tafel vol met heerlijke wereldse gerechten en hoeven jullie zelf nergens meer over na te denken en enkel te genieten

Acht gerechten geserveerd
in vier rondes is € 43,50 per persoon

Tien gerechten geserveerd
in vijf rondes € 51,50 per persoon

Wil je liever een gangen-menu? Geen probleem! Wij hebben een selectie met de beste gerechten van de kaart gemaakt waar jullie je eigen 4-gangen diner mee kunnen samen stellen. Jullie krijgen de keuze uit 3 voorgerechten, 2 tussengerechten 3 hoofdgerechten en 2 desserts. Hierbij hebben wij rekening gehouden met een gevarieerd aanbod (vis, vlees, vega) zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. 

Een vier-gangen menu is
€ 43,50 per persoon

Fotoshoot bij
Villa la Vida

Wist je dat Villa la Vida ook een fanatische locatie is voor fotoshoots? Op maandag is Villa la Vida gesloten en beschikbaar om te huren voor een fotoshoot. Een barterdeal behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Verhuur

Op zoek naar een leuke activiteit? Huur een SUP board, of een sloep. Sluit af met een gezellig diner of borrel bij Villa la Vida. Voor verhuur werken wij samen met Watersport Piushaven en Upsidetown Tilburg. 

Wist je dat wij ook een vergaderlocatie hebben? Deze ruimte is te huur met een bepaalde minimale besteding. Neem contact op voor de mogelijkheden.